Xattu voor bedrijven

MKB ondernemers worden al geruime tijd geconfronteerd met afnemende bancaire financieringsmogelijkheden. Hoewel er langzamerhand meer alternatieve bronnen van financiering ontstaan, is het bijna onmogelijk om door de bomen het bos nog te zien.

Welke vorm van financiering past bij mij? En waar vind ik geïnteresseerde partijen die in mijn bedrijf willen investeren? En hoe komen we uiteindelijk tot een deal?

Om uw bedrijf op Xattu te kunnen plaatsen heeft u een professional nodig: uw eigen adviseur. Dit kan onder andere uw accountant zijn of een corporate finance adviseur. Zo waarborgen wij de kwaliteit van het aanbod op Xattu.

Uw adviseur is de professionele schakel tussen u, Xattu en geïnteresseerde investeerders. Dit biedt alle partijen zekerheid.

De adviseur maakt op Xattu een profiel aan voor de MKB ondernemer die geld zoekt. Deze adviseur borgt de kwaliteit van de propositie en de geleverde informatie. Daarnaast begeleidt hij u bij het hele proces en kan u ook adviseren. Tevens fungeert hij als eerste aanspreekpunt voor geïnteresseerde investeerders en kan zo de ondernemer ontlasten.

Op zoek naar financiering? Neem contact op met je adviseur of meld je hier direct aan  en wij nemen contact met je op en helpen je aan een Xattu Partner Adviseur.