Xattu voor investeerders

Investeerders worden al langere tijd geconfronteerd met aanhoudende lage rentes en volatiele beurzen. Daarnaast leeft bij velen de wens iets constructiefs met (een deel van) het vermogen te doen, te investeren in bedrijven die je begrijpt en waar je affiniteit mee hebt.

Maar hoe vind je relevante investeringsmogelijkheden? De meeste MKB financieringen vinden offline plaats in besloten kring. Een ondernemer die aanvullende financiering zoekt gaat naar de bank, en daarna naar zijn accountant of corporate finance adviseur. Deze handelt niet alleen de transactie af, maar is vaak ook verantwoordelijk voor de marketing van de propositie. En daar zit nou net het probleem.

Want als investeerder kun je niet klant zijn van alle banken, alle accountants en alle fiscalisten. Het is ondoenlijk om een account hebben bij alle online platformen en geabonneerd te zijn op alle email nieuwsbrieven van alle bemiddelaars. Laat staan alle netwerk borrels af te lopen.

Investeerders willen één platform waar zij alle voor hun relevante opportunities kunnen vinden. Xattu is dat platform. Xattu is de Funda voor MKB financieringen. Xattu is een online etalage waar bedrijven exposure naar een breed publiek kunnen krijgen en investeerders de opportunities die ze zoeken kunnen vinden.

Als investeerder maak je een profiel aan, al dan niet anoniem. Je kunt dan pro-actief proposities zoeken, maar ook filters instellen als je wilt dat Xattu je bericht zodra er een opportunity is die aan jouw criteria voldoet. Je kunt dan het bedrijfsprofiel bekijken en contact leggen. Je kunt het profiel ook delen met anderen of op je eigen watchlist plaatsen om het bedrijf een tijdje te volgen.

Ontdek hoe de features van Xattu voor jou kunnen werken. Meld je hier aan. [link naar aanmeldpagina voor investeerders].